Početna / PLANER 2019 / PLANER A5 / 72/VINTAGE-PPA5

my cart

Items ( 0 ) 0,00 Kn

Checkout

72/VINTAGE-PPA5

Reviews (0) / Write a review

90,00 Kn

people who viewed this also viewed

Opis proizvoda

Personaliziraj svoj planer!

Željeni tekst za korice te broj unutrašnjosti unesi u polje “bilješke uz narudžbu” pri zadnjem koraku narudžbe


Olakšaj si planiranje privatnog i poslovnog vremena uz naš planer A5 formata! Odaberi jednu od 4 različite unutrašnjosti i složi planer prilagođen tvojim svakodnevnim obavezama.

  • dimenzije 155 x 220 mm
  • tvrde korice
  • plastificirane korice
  • spiralni uvez bijeli
  • 214 stranica

Opis unutrašnjosti:

  • #1 // Unutrašnjost čini planer po danu i satu s unaprijed označenim danima i datumima. Trenutno je u prodaji posebno izdanje unutrašnjosti broj #1 koja traje od 1. svibnja 2019. do 1. svibnja 2020. godine. Prije svakog novog tjedna nalazi se stranica namijenjena kratkom pregledu nadolazećeg tjedna. Unutrašnjost #1 namijenjena je svima koji tijekom dana imaju mnogo obaveza i poslovnih sastanaka, pri čemu im planer po satima s mnogo prostora za pisanje, uvelike pomaže u organizaciji.
  • #2 // Unutrašnjost čine kategorije mjesečni pregled s kvadratićima za svaki dan u mjesecu, kategorija tjedni planer za svaki tjedan u godini te kategorija bilješke koju čine stranice s crtama. Unutrašnjost #2 kao i unutrašnjost #1 postala je klasik i s nama je već treću godinu za redom. Prazne kućice za svaki dan u tjednu daju ti potpunu slobodu za tvoj jedinstveni stil planiranja i organizaciju dana.
  • #3 // Unutrašnjost čine kategorije mjesečni pregled s kvadratićima za svaki dan u mjesecu, kategorija tjedni planer za svaki tjedan u godini te kategorija bilješke koju čine stranice s crtama. Zahvaljujući polju ne zaboravi na svakoj stranici te prostoru za bilješke kod svakog tjedna, svi se tjedni planovi i kratki podsjetnici nalaze na jednome mjestu.Ovakav raspored stranica uvelike pridonosi preglednosti tvojih svakodnevnih obaveza.
  • #4 // Ovu unutrašnjost još zovemo i planer za narudžbe jer je zahvaljujući planeru sa satnicom za svakih 30 minuta, idealan za bilježenje narudžbi klijenata u frizerskim/kozmetičkim/beauty salonima. Unutrašnjost čine kategorije mjesečni pregled s kvadratićima za svaki dan u mjesecu, kategorija tjedni planer za svaki tjedan u godini te kategorija bilješke koju čine stranice s crtama.

P.S. Kategorije unutrašnjosti mogu se mijenjati (osim kod unutrašnjosti #1),a svaka izmjena kategorije naplaćuje se dodatno

Vezani proizvodi
quick view +

72/IVANA-PPA5

90,00 Kn
quick view +

72/PLANTS-PPA5

90,00 Kn